Terapi online

Terapi online har med tiden vuxit sig starkare och fördelarna är många. Det vi vet idag är att terapi online är jämförbart med traditionell terapi och minst lika effektivt. Det kan konstateras att terapi online är här för att stanna. 

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med digitala samtal. Det går utmärkt att bedriva psykoterapi för par, individer, familj och föräldrar online. 

Du får en Teams länk  skickad till din e-post strax före samtalet. 

Terapi online – Här är 5 fördelar

Tillgänglighet

Terapi online är tillgängligt för alla. Om du bor utomlands och föredrar att prata ditt eget modersmål kan terapi online vara ett alternativ. Eller om du har ett funktionshinder, som gör det svårt att lämna hemmet. 

Tidsbesparande

Terapi online kan genomföras där du befinner dig. Du behöver inte lägga tid på att förflytta dig. Samtalen kan ske från hemmet eller annan plats, vilket upplevs som praktiskt och tidsbesparande.

Kontinuitet

Terapi online ökar möjligheten till kontinuitet, som är en känd viktig framgångsfaktor i terapin. Samtalen behöver inte avbokas pga. lättare sjukdom eller av andra skäl. Perfekt för alla som har oregelbundna arbetstider, uppbokade kalendrar eller som reser mycket i sitt arbete.

Trygg punkt att utgå från

Man kan själv välja var man vill ha sina samtal. Det blir mer avslappnat och gör det lättare att prata om viktiga och svåra saker. 

Tillgång till certifierad
EFT- terapeut

Emotionellt Fokuserad Terapi (EFT) är en av de främsta psykoterapimetoderna i världen och har mycket goda forskningsresultat. Jag är certifierad EFT-terapeut och specialiserad i EFT-metoden. Det finns endast ett fåtal certifierade EFT-terapeuter i Sverige. 

Jag erbjuder terapi online för sökande i Sverige eller för sökande utomlands som önskar samtal på svenska.
Terapi online erbjuds även efter kontorstid och på lördagar.